Kampanjat

Pori
02 630 1600

Subaru Kampanjat­

43935,65

Täysin Uusi Subaru Outback

Subaru Outback etuhintaan! 

Säästä 3 500 €, kun ostat uuden Subaru Outbackin nyt.

SUBARU OUTBACK ETUHINTAAN*
alk. 43 935,65 € | SÄÄSTÄT 3 500 €
Sis. toimituskulut 600 €. Norm. hinta 47 435,99 €. Hinta voimassa 31.1.2024 asti.
Kulutus 8,6 l/100 km (EU-yhd.) CO2
-päästöt 193 g/km (WLTP). Kuvan auto erikoisvarustein. *Etuhinta on voimassa 31.1.2024 asti ja koskee uusia tilauksia. Tarjousta ei voi yhdistää
muihin tarjouksiin, alennuksiin tai sopimuksiin. Subaru tehdastakuu: 3 vuotta/100.000 km. Subaru lisäpalvelut: Subaru Vakuutus ja Subaru Assistance. **Ei koske Field-varustetasoa.
Arvostettu ja aina vakiona
• Lämmitettävä ratti
• Etu- ja takaistuinten lämmitys
• X-mode maastoajo-tila syvälle lumelle
• Käytännölliset sisäänrakennetut kattotelineet**
Turvallisuus aina huomioitu
• Neliveto ja automaattivaihteisto
• Kuljettajan avustinjärjestelmä EyeSight
• Hätäjarrutusautomatiikka
• Adaptiivinen vakionopeudensäädin
• Kaarrevalot
• Adaptiiviset ajovalot
• 7 turvatyynyä sekä aktiiviset niskatuet edessä
• VDC (luistonesto- ja ajonvakautusjärjestelmä)

 

TURVALLISIN HENKILÖAUTO 2021,
Euro NCAP mukaan

Outback sai 84/100 pistettä jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden vastaavien tielläliikkujien turvallisuudesta. Ne ovat parhaat pisteet kaikista testatuista autoista vuonna 2021.*3

88,8% kokonaistestituloksella Euro NCAP on nimennyt Subaru Outbackin turvallisimmaksi autoksi, mitä he ovat vuonna 2021 testanneet. *1

Subarun kuljettajan avustinjärjestelmä, EyeSight, sai 95/100 pistettä kategoriassa kuljettajaa avustavat järjestelmät. Ne ovat parhaat pisteet kaikista testatuista autoista vuonna 2021.*2

 

LISÄÄ TURVALLISUUTTA

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Outback lukee nopeusmerkkejä ja voi rajoittaa auton nopeutta tietojen avulla.

MUKAUTUVAT AJOVALOT

Ajovalot eivät häikäise vastaantulijoita. Kaarrevalot seuraavat ohjauspyörän liikkeitä mutkaisilla teillä.

KASVOJEN TUNNISTUS

Infrapunakameran kasvojentunnistussovellus seuraa silmien liikettä ja varoittaa äänimerkillä tai merkkivalolla huomion herpaantumisesta tai nukahtamisvaarasta.

LISÄTOIMINTOJA

SISÄÄNRAKENNETTU KATTOTELINE

Uudet kattokaiteet, joissa on sisäänrakennettu kattoteline. Toimii helposti yhdellä kädellä. Aina mukana, valmis ja käytännöllinen.

HANDSFREE-AVAUS

Peräluukun voi avata helposti heilauttamalla kättä lähellä sensoria.

STARTEX-VERHOILU

Nyt voit valita Startex-verhoilun, joka on kestävää, vettähylkivää ja helposti puhdistettavaa polyuretaania.

OUTBACK TARJOAA LISÄKSI

11,6 TUUMAN NÄYTTÖ

Outback-infojärjestelmä on aina ollut hyvä, mutta 11,6 tuuman näyttö tekee siitä enstistäkin paremman. Sen avulla hallitset useimpia auton toiminnoista ja se on tietenkin yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa.

MAAVARA

Outback on aina vienyt helposti perille, mutta nyt 21,3 sentin maavaran ansiosta se on vieläkin helpompaa.

UUSI ALUSTA

Outback rakentuu uudelle Subaru Global Platform (SGP) -alustalle. Perusrakenteen vääntöjäykkyys on kaksi kertaa edeltäjäänsä parempi ja se parantaa merkittävästi koriturvallisuutta, ajomukavuutta ja on hiljaisempi.

 

Täyssähköinen Subaru Solterra

Täysin uudessa Subaru Solterrassa on kaikki mitä voit Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä jopa yli 460 kilometriä, jos vain haluat.

Autossa on vankka perusrakenne ja kehittyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka takaavat maksimaalisen turvallisuuden kaikille auton sisällä ja myös sen ulkopuolella.

Subarun symmetrinen neliveto tarjoaa luokkansa parasta käsiteltävyyttä, turvallisuutta kaikissa olosuhteissa ja huippuluokan ajonautintoa.

Solterrasta löytyy paljon käytännöllistä tilaa. Älykkäät ratkaisut mahdollistavat auton pakkaamisen järkevästi, oli kyse sitten pienestä lounaslaukusta tai isommistakin vapaa-ajan varusteista.
Näitä ominaisuuksia Subarun omistajat ovat arvostaneet ja autoilta odottaneet jo sukupolvien ajan. Nyt ne ovat saatavilla tässä täyssähköisessä autossa.

Maksimaalista turvallisuutta kaikissa olosuhteissa

Kaikki turvallisuuteen liittyvä kuuluu vakiovarustukseen. Se sisältää mm. kuljettajan avustinjärjestelmän, joka auttaa kuljettajaa havaitsemaan, varoittaa vaarasta ja voi hätätilanteessa jopa väistää onnettomuuden kiinteän tai liikkuvan esteen, ihmisen tai eläimen kanssa. Useimmat ominaisuudet ovat tuttuja, mutta mukana on myös aivan uusia kuten esimerkiksi turvallinen poistuminen. Se varoittaa kuljettajaa olla avaamatta ovea mikäli auto tai vaikka pyöräilijä lähestyy takaa.

Neliveto,
jossa X-Mode

Solterra erottuu 21 cm maavaransa ja Subarun jatkuvan nelivedon ansiosta. Solterrassa nämä ominaisuudet saavutetaan kahden yhtä voimakkaan moottorin avulla.

Toinen moottoreista sijaitsee edessä, toinen takana. Myös Subarun X-Mode pitoavustimesta saadaan paras hyöty irti sähkömoottoreiden välittömän voimantuoton ansiosta.

Täydellistä
hallintaa

Solterran ohjaamossa näkyvät Subarun suunnitteluperiaatteet: näkyvyys, yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys.

Turvalliseen ajoon tarvittavat olennaiset tiedot näkyvät matalalle asennetussa kojetaulussa sekä selkeässä konsolissa.

Palveluksessasi

Subaru on käytännöllinen arjen ja vapaa-ajan auto. Solterran tavaratila on käytännöllinen ja tilava. Matkatavarat on helppo lastata ja tavaratilan lattia voidaan säätää kahteen eri asentoon: korkeammalle jos tavaraa on vähemmän ja matalalle kun tilaa tarvitaan paljon. Silloin sen tilavuus on jopa 452 litraa (VDA).

Jari-Pekka Vianto Ota yhteyttä
Jari-Pekka Vianto
040 5091600
Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900
Petteri Virtanen Ota yhteyttä
Petteri Virtanen
040 830 2264