Subaru

Subaru Impreza

Imprezaa on ilo ajaa ja katsella. Autossa yhdistyy taidokkaasti suorituskyky, ammattitaito ja turvallisuus kaikkien aistien miellyttämiseksi. Jokaisella kaarteella, pinnalla ja muotoiluviivalla on selvä ja erityinen tarkoitus auton muodon ja toiminnon kannalta. Se on edistyksellinen ja kehittynyt osoitus Subarun suunnittelusta – ja liikkuva symboli siitä, mitä Impreza on aina edustanut.

Hinta alkaen 27 587,90 euroa

Subaru XV

SUBARU XV -mallissa yhdistyy urbaani tyylikkyys ja jylhän kaunis muotoilu. Auton uudet ominaisuudet innoittavat kuljettajia ja inspiroivat heidän elämäänsä. SUBARU XV:llä suoriudut mielipuuhistasi tyylikkäästi ja mukavasti. Jokaisesta päivästä voi tulla iloinen seikkailu.

Hinta alkaen 31 797,71 euroa

Subaru Forester e-Boxer

Autojen turvallisuutta mittaava Euro NCAP on julkistanut ”Best of Class of 2019” -voittajat eri kokoluokissa. Luokassaan kaikkien aikojen korkeimmat pisteet lapsimatkustajien suojasta saanut Subaru Forester e-Boxer valittiin luokkansa turvallisimmaksi autoksi.

Hinta alkaen 44 393,13 euroa

Subaru Levorg

On paikka, jossa suunnittelu ja tekniikka kohtaavat ja jossa muotoilu ja toiminnalluus ovat tasa-arvoiset.Levorg on syntynyt juuri siellä yhdistäen käytännöllisen toiminnallisuuden ja silmiä hivelevän estetiikan.

Hinta alkaen 37 805,68 euroa

Subaru Outback

Tee rohkeita suunnitelmia. Uusi Outback vie sinut lähes kaikkialle.

Hinta alkaen 41 116,76 euroa

Subaru BRZ

Ajajan auto

Hinta alkaen 42 423,21 euroa

Valitse omasi – Pori ja Kankaanpää

Vaihtoautoja yli 40 vuoden kokemuksella.

Tuhansia

Tyytyväistä asiakasta

120

autoa valikoimassa

1975

vuodesta lähtien

22

Henkilöä palveluksessa