Pori
02 630 1600

Peugeot 408 Hybrid­

Alk. 45 387

UUSI PEUGEOT 408 : VIETTELEVÄN UUDENLAINEN

Alkuvuodesta 2023 Suomeen saapuva täysin uusi viettelevä ja sulavalinjainen Fastback Peugeot 408 on nyt ennakkomyynnissä. Moderni ja teknologisesti edistyksellinen 408 on saatavilla myös kahtena lataushybridi vaihtoehtona.

MUOTOILU, PETOMAINEN OLEMUS
Näyttävä Peugeot 408 omaa veistoksellisen Fastback siluetin. Sen moderni eleganssi huomataan. Korotettu maavara, mutta urheilullinen korilinja on myös aerodynaamisesti edistyksellinen.

PEUGEOT I-COCKPIT®
Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon korkeatasoinen ergonominen ajoasento tarjoaa ainutlaatuisen ja intuitiivisen ajoelämyksen entistäkin mukavammin ja turvallisemmin.

Kompakti monitoimiohjauspyörä on helppokäyttöinen. Monipuolinen digitaalinen kojetaulu on korkealla, joten sinun ei tarvitse irrottaa katsettasi liikenteestä.

Uuden Peuget 408 HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton jarrutuksen tai hidastuksen aikana. Bensiini- ja dieselmoottoreissa normaalisti menetetty hidastusenergia lataa Peugeot 408 HYBRIDin akun.

Tämän seurauksena kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja laajentaa auton toimintasädettä. Jarrutoiminto voidaan aktivoida vaihteenvalitsimen B-painikkeesta, jolloin auton nopeutta voidaan hidastaa jarrupoljinta koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900