Pori
02 630 1600

Peugeot Boxer­

Alk. 41 283

Peugeot Boxer on luotettava kumppani, kun haluat enemmän tilaa. Jokaisella toimialalla on omat ainutlaatuiset vaatimuksensa ja standardinsa. Peugeot Boxer voidaan räätälöidä yksilöllisten mieltymysten mukaan sen laajan varustelu valikoiman ja lisävarusteiden ansiosta. Voit olla rauhassa tietäen, että Peugeot Boxer takaa tarvitsemasi laadun sekä käytännöllisyyden.

Vakautta kuormalla ajettaessa on parannettu uusilla iskunkannattimilla. Hallittu ja turvallinen ajo varmistetaan entistä tehokkaammalla jarrujärjestelmällä ja suuremmilla jarrulevyillä. Rakenne koostuu vahvistetuista alueista ja edessä olevista törmäyksen varalta suunnitelluista muodonmuutos alueista. Ajoneuvon akustista mukavuutta parantavat sinne sijoitetut vahvistukset.

Peugeot Boxer on hienosäädetty laajalla testauksella täyttämään työskentelevien ammattilaisten tarpeet: Optimoidut avausmekanismit takaavat komponenttien pitkäikäisyyden. Peugeot Boxerin valinnaiset leveät takaovet, jotka voivat avautua 96 asteen ja 270 asteen kulmissa, yksinkertaistavat lastaamista ja purkamista. Luokkansa suurin ovien avautumiskorkeus, jopa 2 030 mm, ja tavaratilan leveys 1 422 mm erottavat tämän ajoneuvon muista. 493-602 mm nostokynnys on yksi alhaisimmista saatavilla olevista, ja se on suunniteltu helpottamaan elämääsi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900