Pori
02 630 1600

Peugeot e-Partner­

Alk. 40 780

Peugeot Partnerin uusin versio hienostuneella Peugeot i-Cockpit® -ohjaamolla on ajonautinnon ja -mukavuuden huippu hyötyajoneuvo markkinoilla. Uuden Peugeot Partnerin voi räätälöidä yhteistyössä Peugeotin kumppaneiden kanssa monenlaisiin kaupallisiin sovelluksiin. Peugeot Partnerilta löytyy jotain jokaiseen ammattiin, putkimiehistä kukkakauppoihin ja pitopalveluista jakelu henkilöihin.

Peugeot Partner on rakennettu huippuluokan EMP2-alustalle. Tämän ansiosta Peugeot Partnerissa on lyhyet ylitykset ja pieni kääntöympyrä, mikä tekee ohjaamisesta helppoa. Kääntöympyrä on vain 10,82 metriä M-rungon pituudessa ja 11,43 metriä XL-rungon pituudessa. Kantavuus kasvaa 650 kilosta jopa 900 kiloon XL-rungon pituudella (+35 cm).

Peugeotin Partner ja e-Partner saavat molemmat voimansa joustavasta EMP2-monienergia-alustasta. Tämä avaa joustamattoman vaihtoehdon joko diesel- tai sähkömoottorille. Uusi Peugeot ePartner tarjoaa yhtä tilavan lastaustilan ja ajoasennon kuin dieselmoottorissa optimoidun arkkitehtuurin ansiosta.

Peugeot e-Partnerin maksimi kantama on jopa 275 kilometriä yhdellä latauksella mitattuna Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP) -testimenetelmällä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900