Pori
02 630 1600

Subaru Forester­

Alk. 42 764,29

Luotettava ja tehokas Subaru Forester on suunniteltu vetämään myös raskasta kuormaa. Nelivetoisessa ja korkealla maavaralla varustellussa Foresterissa ei ole tingitty turvallisuudesta. Kuten kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Täydellisen ympäristön hallinnan sekä loogisesti sijoitetut ajonhallintalaitteet ovat Subarun erityispiirteitä. Lisäksi luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden takaa suuret lasi-ikkunat sekä kapeat pilarit tehden ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Nämä ovat erinomaisia esimerkkejä Subarun ensisijaisista turvallisuustekniikoista.

Sisätilat mukautetaan juuri sinulle, ja luomme sinne tilaa kaikelle, mistä pidät. Katolla oleviin tavaroihin yltäminen helpottuu takaovien leveiden kynnyslistojen ansiosta.

Nyt myös Subaru Forester E-Boxer hybridi, jossa arvostettuja ja jo entuudestaan hyviä Subarun ominaisuuksia on hienosäädetty ja paranneltu entisestään.

Sähkömoottorin lisääminen vaihteiston sisälle säilytti Subarun tunnetun ja arvostetun nelivedon entisellään – jatkuvana ja symmetrisenä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900