Pori
02 630 1600

Subaru XV­

Alk. 41 391,18

Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu sekä erinomaiset turvallisuusominaisuudet ovat juuri niitä ominaisuuksia, jotka tekevät Subaru XV:stä Subarun.

Subaru XV:n vakiovarusteisiin kuuluu aina neliveto, automaattivaihteisto, EyeSight – kuljettajan avustinjärjestelmä, automaattinen hätäjarrutus, mukautuva vakionopeudensäädin, ajonhallintajärjestelmä, X-Mode maastoajoa varten, Alumiinivanteet, sadetunnistin sekä Apple Carplay. Lisäksi laajalla valikoimalla lisävarusteita muokkaat Subarusta juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen auton.

Subaru XV on tyylikäs niin ulkopuolelta kuin sisältäkin. Älykkäät ja elämää helpottavat toiminnot, vankka sekä kestävä muotoilu ja korkea maavara haastavimpiinkin maastoihin.

Täydellisen ympäristön hallinnan sekä loogisesti sijoitetut ajonhallintalaitteet ovat Subarun erityispiirteitä. Lisäksi luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden takaa suuret lasi-ikkunat sekä kapeat pilarit tehden ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Nämä ovat erinomaisia esimerkkejä Subarun ensisijaisista turvallisuustekniikoista.

Nyt myös saatavilla sporttinen Subaru XV e-boxer hybridi. Lue lisää uuden Subaru XV e-Boxerin ensivaikutelmasta tästä linkistä https://www.satakunnankansa.fi/mainos/art-2000007004623.html

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pekka Tuunainen Ota yhteyttä
Pekka Tuunainen
040 591 3900