Pori
02 630 1600

Kankaanpää
02 576 600

Peugeot 408 Hybrid ­

Uusi viehättävä ja virtaviivainen Fastback. Vaikuttavassa Peugeot 408 Hybridissä on muotoiltu Fastback-profiili. Sen moderni eleganssi näkyy selvästi. Maavaraa on kasvatettu, mutta urheilulliset rungon linjat ovat myös aerodynaamisesti edistyneitä.

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon edistyksellinen ergonominen ajoasento tarjoaa ainutlaatuisen ja intuitiivisen ajokokemuksen ja lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

Kompakti monitoimiohjauspyörä on helppokäyttöinen. Monipuolinen digitaalinen kojetaulu on korkealla, joten sinun ei tarvitse irrottaa katsettasi liikenteestä.

Uuden Peuget 408 HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton jarrutuksen tai hidastuksen aikana. Bensiini- ja dieselmoottoreissa normaalisti menetetty hidastusenergia lataa Peugeot 408 HYBRIDin akun.

Tämän seurauksena kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja laajentaa auton toimintasädettä. Jarrutoiminto voidaan aktivoida vaihteenvalitsimen B-painikkeesta, jolloin auton nopeutta voidaan hidastaa jarrupoljinta koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.